המנצח על התפריט - השף סיון אמסלם – סיון בעל תעודה סוג 5 בדן גורמה של משרד התמ"ת ובוגר ה- HEG PROGRAM בביה"ס הגבוה ללימודי קולינריה הקורדון בלו בצרפת באוניברסיטת ריימס שמפיין ארדן, התשוקה לבישול ולמטבח הופיעה בגיל צעיר מאוד בשילוב עם האסתטיקה והאומנות.
המסעדה קיבלה את שם החיבה של הבעלים הדר אמסלם - הדרל'ה- אשר תמיד תשמח לארח אתכם בנועם. הדר בעלת תואר בסוציולוגיה ומשאבי אנוש ובעלת ניסיון עשיר בניהול האירועים והמסעדה תוך שימת דגש על מקצועיות ולבביות כאחד.
הסועדים במקום יכולים ליהנות ממסעדה רומנטית וחמה המאובזרת בריהוט עץ כבד וכהה ומפות לבנות צחות לצד תאורה עמומה וחום אור נרות רומנטי , תחום ההתמחות העיקרי הוא בשרים הנעשים לפי השיטה הצרפתית המסורתית בשילוב עם פיוז'ן ישראלי תוך שימת דגש על מידות עשייה מדויקות לצד מנות דגי ים מובחרים.
התפריט משלב מוצרי יסוד מהאיכותיים ביותר מדגת הים, בשרים טובים וירקות טריים הנבחרים בקפידה ע"י השף סיון אמסלם.
ייחודי למסעדה- תפריט השרינג- ארוחה מלאה ומפנקת זוגית הכוללת קנקן לימונענע, לחם הבית, 3 מנות ראשונות- סלט גינה עשיר, חציל קלוי במרינאדה אסיאתית, בומב שמפיניון. עיקרית לבחירה ממגוון העיקריות וקינוח של סופלה שוקולד חם - בעלות של 360 ₪ .
אנו שמחים לארח במסעדה ילדים ומציעים מנות ילדים מגוונות.
המסעדה מופיעה כחלק ממאגר המסעדות הידידותיות לחולי הצליאק וישנה מודעות גבוהה לנושא במטבח, אפילו הקינוח המהפנט של הסופלה שוקולד חם הנפלא שלנו הינו ללא גלוטן.
התפריט בהדרל'ה נגיש ביותר ובהתאם לדרישת הלקוח אנו מציעים ספיישלים- מנות טבעוניות מגוונות, מנות ללא גלוטן מפנקות הן לילדים- סטייק פרגית בליווי צ'יפס/ נקניקיות עוף/ פסטה ללא גלוטן והן למבוגרים שבחבורה.
בסוף פברואר 2015 השקנו את יין לסקוב המיוצר ביקב כישור לזכר עמוס לסקוב (אביה של הדר) אשר הכין עד 2010 יין בוטיק נפלא הבלעדי למסעדה ובמטרה לשמר את המסורת הזו. בשנת 2017 המשכנו במסורת ויצרנו את יין לסקוב החדש- בלנד משובח של שיראז, קברנה סוביניון ופטיט ורדו בשיתוף פעולה עם יקב שאטו רמו
השירות במקום אדיב ומקצועי עם חיוך צעיר שלא בא על חשבון המקצועיות,
ברקע מוזיקת ג'אז קלאסי המשרה שלווה ורוגע על הסועדים
בהדרל'ה ניתן לערוך אירועים המותאמים אישית ללקוח לפי בניית תפריט אישי והאווירה הרצויה מאירועי משפחה קטנים ועד לאירועים לחברות ומוסדות גדולים עד 100 סועדים.
נשמח לארח אתכם במסעדה לארוחות צהריים וערב עשירות עם טעמים בלתי נשכחים ולאירועים מיוחדים- חגיגות בת- בר מצווה, בריתות, חתונות, אירועי יום הולדת, יום נישואין.
ניתן לערוך אירועים מהמסעדה בבית הלקוח עד 300 סועדים.
כשרות של הרבנות חוסן הרב אביאל בוארון, בשר חלק לדעת בית יוסף, ירק מהדרין בישול ישראל.