top of page
השף סיון אמסלם

אודות המסעדה

מסעדת הדרל'ה היא מסעדת שף כשרה המשלבת חומרי גלם איכותיים, טעמים נפלאים, שרות אדיב ונוף עוצר נשימה.

מסעדה רומנטית עם מטבח גלילי המשלב בשרים מובחרים, דגים טריים ומנות צמחוניות נפלאות.

מסעדת הדרל'ה הממוקמת במתחם אגם המונפורט משקיפה על נוף קסום של חורש ים-תיכוני, אווירה קסומה וטעמים מדהימים.

המסעדה הוקמה בשנת 2005 ע"י בני הזוג סיון והדר אמסלם כהגשמת חלום משותף.

המנצח על התפריט - השף סיון אמסלם – סיון בעל תעודה סוג 5 בדן גורמה של משרד התמ"ת ובוגר ה-HEG PROGRAM  בביה"ס הגבוה ללימודי קולינריה הקורדון בלו בצרפת באוניברסיטת ריימס שמפיין ארדן, התשוקה לבישול ולמטבח הופיעה בגיל צעיר מאוד בשילוב עם האסתטיקה והאומנות.

המסעדה קיבלה את שם החיבה של הבעלים הדר אמסלם - הדרל'ה- אשר תמיד תשמח לארח אתכם בנועם. הדר בעלת ניסיון עשיר בניהול האירועים והמסעדה תוך שימת דגש על מקצועיות ולבביות כאחד.

 

הסועדים במקום יכולים ליהנות ממסעדה רומנטית וחמה המאובזרת בריהוט עץ כבד  וכהה ומפות לבנות צחות לצד תאורה עמומה וחום אור נרות רומנטי , תחום ההתמחות העיקרי הוא בשרים הנעשים לפי השיטה הצרפתית המסורתית בשילוב עם פיוז'ן ישראלי תוך שימת דגש על מידות עשייה מדויקות לצד מנות דגי ים מובחרים.

התפריט משלב מוצרי יסוד מהאיכותיים ביותר מדגת הים, בשרים טובים וירקות טריים הנבחרים בקפידה ע"י השף סיון אמסלם.

ייחודי למסעדה- תפריט השרינג- ארוחה מלאה ומפנקת זוגית הכוללת קנקן לימונענע, לחם הבית, 3 מנות ראשונות- קרפצ'יו סלק, חציל קלוי, סלט העונה. עיקרית לבחירה ממגוון העיקריות וקינוח של סופלה שוקולד חם - בעלות של 400 ₪ .

אנו שמחים לארח במסעדה ילדים ומציעים מנות ילדים מגוונות.

המסעדה מופיעה כחלק ממאגר המסעדות הידידותיות לחולי הצליאק וישנה מודעות גבוהה לנושא במטבח.

התפריט בהדרל'ה נגיש ביותר ובהתאם לדרישת הלקוח אנו מציעים ספיישלים- מנות טבעוניות מגוונות, מנות ללא גלוטן מפנקות הן לילדים- סטייק פרגית בליווי צ'יפס/ נקניקיות עוף/ פסטה ללא גלוטן והן למבוגרים שבחבורה.

בהדרל'ה מוגש יין לסקוב המיוצר ביקב שאטו רמו לזכר עמוס לסקוב (אביה של הדר) אשר הכין עד 2010 יין בוטיק נפלא הבלעדי למסעדה ובמטרה לשמר את המסורת הזו, המשכנו עם הבלנד המשובח של שיראז, קברנה סוביניון ופטיט ורדו.

השירות במקום אדיב ומקצועי עם חיוך צעיר שלא בא על חשבון המקצועיות,

ברקע מוזיקת ג'אז קלאסי המשרה שלווה ורוגע על הסועדים.

בהדרל'ה ניתן לערוך אירועים המותאמים אישית ללקוח לפי בניית תפריט אישי והאווירה הרצויה מאירועי משפחה קטנים ועד לאירועים לחברות ומוסדות גדולים עד 100 סועדים.

נשמח לארח אתכם במסעדה לארוחות צהריים וערב עשירות עם טעמים בלתי נשכחים ולאירועים מיוחדים- חגיגות בת- בר מצווה, בריתות, חתונות, אירועי יום הולדת, יום נישואין.

ניתן לערוך אירועים מהמסעדה בבית הלקוח עד 400 סועדים.

כשרות של הרבנות חוסן הרב אביאל בוארון, בשר חלק לדעת בית יוסף, ירק מהדרין בישול ישראל.

אווירה00016.jpg
  • Whatsapp
bottom of page